Voita elämän pelissä

Yksinkertaisin tapa ymmärtää täysin elämän todellinen tarkoitus on verrata sitä peliin. Oletetaan, että elämä on peli ja jokainen ihminen on pelaaja. Kun elämä on yksi iso peli, tarvitsen joukkueen voittaakseni. Tarvitsen myös parhaan valmentajan. Samoin minun tulee tietää säännöt ja säännökset pelatakseni oman osani oikein. Kun pelaat peliä, se on ennen kaikkea tarkoitettu omaksi iloksesi ja nautinnoksesi. Jos ensisijainen tarve nauttia on täytetty, se antaa minulle motivaatiota pelata omaa paikkaani parhaalla mahdollisella tavalla, lisäten halua tulla yhä paremmaksi, antaen yhä enemmän taitoja, kykyjä, arvoa ja erityisyyttä arsenaaliini. Näin minusta tulee ainutlaatuinen pelaaja, hyvin erityisellä henkilökohtaisella identiteetillä ja persoonallisuudella.

Ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Lämpimästi tervetuloa etä-ohjelmiimme. Käytämme maksutonta ja helppokäyttöistä Zoom-alustaa, jotta myös muut kuin tekniikan taiturit voisivat helposti osallistua ohjelmiimme. Ethän säikähdä pitkiä ohjeita, osallistuminen on helpompaa kuin luuletkaan! Pääasia on, että saat linkistä ohjelman avattua ja siitä eteenpäin sinua kyllä neuvotaan. 

Zoomin testaaminen
Jos et ole käyttänyt Zoomia aiemmin, kannattaa testata käyttöä osoitteessa https://zoom.us/test. Testihuoneessa pääset mm. testaamaan ohjatusti äänen kuuluvuuden ja mikrofonin toiminnan Test Speak & Microphone -toiminnon avulla.