Meditaatio

Kaikkein tärkein matka, jonka voit tehdä, on matka sisäänpäin. Tämä on matka totuuteen siitä, kuka sinä todella olet.

Meditaatio – keino itsetuntemukseen

Meditaatio on menetelmä mielen ja sydämen rentouttamiseen ja virkistämiseen. Se auttaa katsomaan sisäänpäin ja yhdistymään alkuperäiseen, henkiseen olemukseen. Meditaatio auttaa yhdistämään henkisen identiteetin fyysiseen todellisuuteen ja palauttaa toimivan ja terveen tasapainon sisäisen ja ulkoisen maailman välille.

 

Rauhaa, Rakkautta ja Onnellisuutta

Raja Jooga-meditaation hyödyt

  • Vapaudu stressistä ja jännittyneisyydestä
  • Paranna henkilökohtaisia suhteitasi
  • Luo hyvinvointia elämääsi
  • Kehitä muistiasi ja keskittymiskykyäsi
  • Mielestäsi tulee selkeämpi ja rauhallisempi
  • Voita negatiiviset tapasi
  • Nuku paremmin
  • Luo yhteys Korkeimpaan ja voimaannuta itsesi

 

Kuinka kauan kestää, että meditaation hyödyt voidaan kokea?

Rauha ja tyyneys voidaan kokea heti. Harjoituksen avulla voidaan tehdä tuosta sisäisestä rauhan tunteesta pysyvä. Raja jooga –meditaatio on keino itsensä transformoimiseen, jolloin vanhat sekä tarpeettomat tavat, tottumukset ja asenteet voidaan luonnollisella tavalla korvata aidoilla, myönteisillä sisäisillä ominaisuuksilla.

Päivän ajatus

Thought for today

Arvo: Siunaukset ”Se, joka kerryttää siunauksia joka askeleella, kokee helpon menestyksen.” Mietiskely Kun työskentelemme jonkin tavoitteen eteen, huomaamme joskus olevamme niin keskittyneitä siihen, että unohdamme muut ympärillämme. Vaikka saavutamme tavoitteemme, se tapahtuu usein muiden tunteiden ja ihmisuhteidemme kustannuksella. Soveltaminen käytäntöön Jokainen onnistuminen lepää vankan siunausten tukipylvään kannattamana. Joten minun pitää tarkistaa, kuinka monta ihmistä saan hymyilemään joka päivä, ja miettiä, mitä voisin tehdä saadakseni ne, joista välitän, onnellisiksi. Tämä auttaa minua aistimaan herkemmin muiden tunteet ja auttaa minua saamaan heidän siunaukset ja hyvän toivotuksensa.

Tilaa