Vihreät joogit vierailivat Suomessa

Vihreät joogit vierailivat Suomessa

”Jos todella haluat tehdä tästä maailmasta paremman paikan, niin kysymys ei ole pelkästään uudistuvan teknologian käytöstä tai strategian luomisesta. Sinun täytyy muuttaa myös itsesi ja tietoisuutesi… jos tietoisuus muuttuu, teoillasi on suurempi vaikutus…. asiakirjojen ja strategioiden lisäksi tarvitaan sisäistä muutosta…” – Golo Pilz

Brahma Kumariksen ekologisen ajattelun pioneerit; Golo Pilz ja Sonja Ohlsson vierailivat Suomessa 25.-30.6.2015 luennoimassa ja ohjaamassa ekoretriitin. Saksalainen Pilz on BK:n uusiutuvan energian asiantuntija, joka työskentelee India-One aurinkovoimalaprojektin vetäjänä Intiassa. Ohlsson on BK:n kansallinen koordinoija Tanskassa ja BK:n ympäristö-aloitteen kansainvälinen koordinoija. Ohlsson opettaa meditaatiota vapaaehtoistyöntekijänä vankiloissa, yliopistoissa ja yrityksissä tuoden mielenrauhan jokaisen saataville.

Pilz ja Ohlsson luennoivat aktiivisesti ympäri maailmaa korostaen henkisen tietoisuuden ja kestävän kehityksen yhteyttä. He osallistuvat BK:n edustajina aktiivisesti mm. YK:n ympäristökonferensseihin (Kööpenhamina 2009, Cancun 2010, Durban 2011, Qatar 2012, Varsova 2013 ja Rio de Janeiro 2012)

Kommentit  

0 #1 Allan 06.06.2015 12:33
Test comment on new website blog
Lainaa

Lisää kommentti


Turvakoodi
Päivitä