Global Retreat Centre, Nuneham Park, Oxford OX44 9PG
OXFORD: True North -retriitti

Oxford: True North -retriitti 18.-21.10.2024

Matka itsen löytämiseen

Tämä henkinen retriitti on suunniteltu erityisesti pohjoismaalaisille vieraille. Global Retreat Centre on tunnettu retriittikeskus, joka sijaitsee Oxfordshiren idyllisellä maaseudulla. Retriittikeskusta ympäröivät kauniit niityt ja puutarhat luovat täydellisen ympäristön sisäiselle tutkimusmatkalle.

Onko mahdollista tulla aidosti onnelliseksi, voimakkaaksi, vapaaksi, syvällisen rauhalliseksi ja elää aidossa itsekunnioituksessa riippumatta ulkoisista olosuhteista? Sisäinen voima on tarpeen, mikäli haluamme kasvaa henkisesti ja auttaa myös muita kasvamaan. Kehittääksemme tätä voimaa, tarvitsemme rehellisyyttä, syvää rakkautta ja uteliaisuutta tutkia aitoa itsekunnioitustamme.

Oletko valmis tähän tilaisuuteen? Oletko valmis laittamaan kaiken muun sivuun muutamaksi päiväksi, jotta voit vilpittömästi tutkia ja kokea aidon itsesi?

Ohjelma:
Tässä viikonloppuretriitissä henkisyyttä lähestytään käytännöllisellä tavalla. Sisäistä tutkimusmatkaa tehdään työpajojen, laadukkaiden keskustelujen, luovien harjoitusten, oman pohdiskelun ja meditaatioharjoitusten kautta. On aikaa myös liikkua, levätä sekä tilaisuus käyttää omia luovia taitoja kulttuuriohjelman merkeissä. Ohjelma on englanniksi, luentoja voidaan tarvittaessa kääntää myös suomeksi. Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli haluaisit kuunnella suomenkielistä käännöstä.

Hinta:
Brahma Kumaris ei koskaan veloita kursseistaan tai ohjelmistaan. Vapaaehtoiset lahjoitukset ovat tervetulleita kulujen kattamiseksi. Tiedoksi aikaisempien retriittivieraiden toiveesta; ruoka- ja majoituskulut kolmelta yöltä on 300 puntaa / henkilö. Kaikki sen ylittävät lahjoitukset tukevat retriittikeskuksen toimintaa.

Kenelle retriitti sopii:
Retriitin pääsyvaatimuksena on Raja jooga 1 -kurssin käyminen. Mikäli et ole käynyt Raja jooga 1 -kurssia ja haluaisit mukaan retriittiin, voit osallistua syksyn kursseille elokuussa tai syyskuussa. Lue lisää alkavista Raja jooga 1 -kursseista.

Ilmoittautuneille lähetetään lisätietoa retriitistä ja matkajärjestelyistä, mikäli haluaa matkata Oxfordin retriittikeskukseen Helsingistä suomalaisryhmän kanssa

Retriitti-ilmoittautumiset ja lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kannattaa varmistaa oma paikka ajoissa, paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä!

Päivämäärä(t)