-
Naantali Luonnonmaa Finland
NAANTALI: Sisäinen matka: aito ja luonnollinen minuus

Sisäinen matka: aito ja luonnollinen minuus
Lauantaina 26.10. 14:00-16:00

Avoin kaikille. Maksuton.

Oletko huomannut muutoksia siinä, miten hahmotat itsesi? Elämässäsi saattaa olla käynnissä siirtymävaihe – ehkä urallasi, tai kun lapset lähtevät omilleen. Kenties tunnet sisälläsi kaipauksen, että voisit tehdä jotain, mikä toisi syvempää merkitystä elämääsi. Oletko pohtimassa uudelleen elämän tarkoitusta?

Muutokset tarjoavat meille mahdollisuuden päästää irti tiukasta otteesta, jonka fyysinen identiteettimme usein meihin kietoo. Kun tutut määritelmät itsestämme alkavat liukua, saatamme tuntea epävarmuutta – mutta tämä epävarmuus on usein kutsu etsiä todellista minäämme avoimin mielin. Ja juuri silloin olemme luonnostaan matkalla kohti korkeampaa tietoisuutta.

Elämän tärkein matka on matka sisäänpäin – totuuden äärelle siitä, kuka todella olet. Tervetuloa mukaan luennolle, jossa teemme yksinkertaisia harjoituksia ja ohjattuja meditaatioita, jotka auttavat sinua syventämään tätä oivallusta.

Ella Saarinen on Raja Jooga -meditaatio-opettaja, MB® elämäntaidonvalmentaja ja ekspressiivisen taideterapian opiskelija. Hän tutkii henkistä tietoisuutta käytännön arjessa, ja lähestyy ajattelun, tunteiden ja kehon välistä yhteyttä luovasti, luonnollisesti ja lempeästi.

Tilaisuus järjestetään Naantalin Luonnonmaalla, ja se on maksuton ja avoin kaikille, jotka ovat kiinnostuneita itsetutkiskelusta. Paikkoja on rajoitetusti. Ilmoittautuneille lähetetään tarkemmat saapumisohjeet parin vuorokauden sisällä.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen:
Ella Saarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.