-
Vintti (Tässä hetkessä ry.) Ketokatu 8 Finland
OULU: Voimatunti - ajatuksen voima

Voimatunti - Ajatuksen voima ke 4.12. 18:00-19:00

Omat ajatuksemme ja asenteemme ovat suuri voimavara kohdatessamme erilaisia elämän haasteita. Voimatunneilla saamme tietoa käytössämme olevista henkisistä voimista, ja kuinka voimme hyödyntää niitä omassa elämässämme. Henkisissä voimissa on potentiaalia muuttaa vaikeita asioita helpoiksi!

Ajatukset ovat sanojen ja tekojen siemen. Kaikki luominen lähtee ajatuksistamme. Kun käännymme sisäänpäin ja tulemme tietoiseksi ajatustemme ihmeellisestä vaikutuksesta elämäämme, voimme alkaa kitkeä ajatusten rikkaruohoja mielestämme ja istuttaa niiden tilalle kauniiden ajatusten kukkapuutarhan.

Voimatunnit pidetään joka kuun 1. keskiviikko syys-joulukuussa 2024. Jokaiselle voimatunnille on erillinen ilmoittautumisensa, voit osallistua yhteen - tai vaikka kaikkiin! Mukaan voi osallistua jokainen itsensä kehittämisestä kiinnostunut. Voimatunti koostuu alkuesittelystä, pohdinnoista, keskusteluista sekä lyhyistä meditaatioharjoituksista.

Tapahtumaan on vapaa pääsy!
Halutessasi voit tukea toimintaamme lahjoittamalla paikan päällä käteisellä tai tilille: Brahma Kumaris Finland FI30 1378 3000 2215 86 Viitenumero: 1041. Kaikki lahjoitukset käytetään tulevien tapahtumien käytännön kulujen kattamiseen.

Tervetuloa voimaantumaan!

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.