Lielahden kartano Tehdaskartanonkatu 38 Finland
TAMPERE: Onnellisuuden tiede / Prashant Kakoday
Positiivisen ajattelun luento: Onnellisuuden tiede / Science of Happiness
 
Mitä onnellisuus oikeastaan on ja kuinka onnellisuutta voidaan radikaalisti edistää ulkoisista haasteista huolimatta? Maailman terveysjärjestö (WHO) on ennustanut, että vuoteen 2020 mennessä masennus on toiseksi suurin sairaus maailmassa. Alakulo, suru, ja ärtyneisyys ovat myös esimerkkejä, joihin kaikkein tehokkaimpana ja miellyttävimpänä lääkkeenä onnellisuus voi toimia. Mutta mitä onnellisuus oikeastaan on ja kuinka voimme itse vaikuttaa sen lisäämiseen elämässämme? Prashant Kakoday (MD) on Englannissa asuva kirurgi, ayurvedalääkäri ja meditaatio-opettaja. Hän lähestyy aihetta viisaalla, mutta huumorintajuisella tavalla, auttaen tunnistamaan piilevät syyt, jotka estävät meitä kokemasta onnellisuutta elämässämme.
Tätä hyvänolon luentoa ei kannata jättää väliin! Avoin kaikille! Kieli: englanti, tulkataan suomeksi. VAPAA PÄÄSY!
TAPAHTUMAPAIKKA: Lielahden kartano, Tehdaskartanonkatu 38 Saapumisohjeet: https://valiaikainenhiedanranta.fi/vieraile/nain-saavut-hiedanrantaan

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.