Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Prashant Kakoday: Eheytä alitajuntasi

Prashant Kakoday - Eheytä alitajuntasi

Alitajuinen mieli on yhdistelmä sekä menneisyyttämme, että käsitystämme menneisyydestä. Alitajunta määrittää suurelta osin vaistomme, reaktiomme sekä persoonallisuuden piirteemme. Eheä alitajuinen mieli on perusta aidolle onnellisuudelle ja terveelle elämälle.

Kirurgi ja ayurvedalääkäri Prashant Kakoday (MD) on harjoittanut ja opettanut meditaatiota 35 vuoden ajan. Hän on alunperin kotoisin Intiasta, mutta asuu nykyään Englannissa Cambridgessa. Hänen huumorintajuinen, mutta viisas tyylinsä on inspiroinut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa näkemään asioita uudella tavalla.

Luento sopii kaikille, jotka ovat kiinnostuneita itsensä kehittämisestä, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja elämänlaatunsa parantamisesta.

Kieli englanti, tulkataan suomeksi. Vapaa pääsy!

Ohjeet tapahtumaan osallistumiseen:

Klikkaa allaolevaa linkkiä, joka toimii pe 1.5. klo 17:45 alkaen

Zoom on erittäin helppokäyttöinen. Jos et ole aiemmin osallistunut Zoom-kokouksiin käy lataamassa sovellus kännykkääsi, padiisi tai tietokoneeseesi klikkaamalla yllä olevaa kokouslinkkiä. Tarkista, että laitteesi mikrofoni ja kaiuttimet toimivat.

 

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. / 0400 45 40 49, 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.