Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Syökö ongelmat energiaasi?

Syökö ongelmat energiaasi? Opi lataamaan akkusi ja kohtaamaan ongelmat uudella tavalla

Tunnetko itsesi joskus uupuneeksi ongelmien painosta, olipa kyse sitten henkilökohtaisista takaiskuista, terveyshuolista, työstressistä tai ihmissuhteista? Mitä enemmän omaan henkisiä voimavaroja ja osaan käsitellä ongelmia sen merkityksellisempää, parempaa ja tasapainoisempaa elämää voin elää. Se heijastuu myönteisesti myös perheeseen ja läheisiin.

Lämpimästi tervetuloa tutkimaan aihetta kanssamme ja saamaan uusia oivalluksia käytäntöön laitettavaksi! Ohjelman sisältyy teorian lisäksi ohjattu meditaatio sekä mahdollisuus kommentoida ja kysyä. 

Luento on maksuton ja avoin kaikille.

Luennoitsija
Ella Saarinen on helsinkiläinen meditaatio-opettaja ja luennoitsija, joka on opiskellut myös elämäntaidonvalmentajaksi sekä ekspressiivistä taideterapiaa. Työuransa Ella on tehnyt liike-elämässä erilaisissa johtajan, myynti- ja markkinointipäällikön rooleissa. Hänen henkilökohtainen elämänmuutoksensa käynnistyi 16 vuotta sitten ja tänä päivänä syvällinen henkisyys ja sen arkipäivään lanseeraaminen on hänen suuri intohimonsa.

Osallistumislinkki Zoomiin
https://us02web.zoom.us/j/81518907381
Meeting ID: 815 1890 7381
Passcode: ratkaisu

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Lisätiedot:
Ella Saarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.