-
Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Loukkaantumisen tunne ja meditaation voima

Verkkoluento: Loukkaantumisen tunne ja meditaation voima

Jokainen meistä on joskus loukkaantunut ja tietää miten kurjalta se tuntuu. Loukkaantumisen tunne syntyy, kun toinen tahallaan tai tahattomasti osuu itselle arkaan kohtaan. Ehkä on helpottavaa tietää, että suurin osa loukkaamisesta on tahatonta….. mutta siitä huolimatta on vaikeaa olla loukkaantumatta. Miksi?

Suomalaiseen kulttuuriin ei juuri kuulu tunteiden näyttäminen, joten monesti piilotamme loukkaantumisen tunteen esittäen kaiken olevan hyvin. Joskus kätkemme sen niin hyvin, ettemme edes huomaa loukkaantuneemme. Jos loukkaantumista ei käsittele se voi kroonistua katkeruudeksi ja vihan liekit voivat leimahtaa.

Tällä luennolla sukellamme loukkaantumisen tunteen syvyyksiin ja pyrimme löytämään vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Miksi joku haluaa tahallisesti loukata toista?
  • Saako loukkaantumisen tunteen näyttää?
  • Voiko loukkaantumisen tunteelta suojautua?
  • Miten loukkaantumisen tunteesta voi parantua?
  • Onko loukkaantumisesta jotakin hyötyä?

Entäpä…. Onko mahdollista tulla immuuniksi loukkaantumisen tunteelle?

Ella Saarinen on MB elämäntaidonvalmentaja, Raja Jooga -meditaatiota opiskeleva ja opettava Helsingissä asuva keski-iän saavuttanut nainen. Parhaillaan hän opiskelee ensimmäistä vuotta ekpressiivisen taideterapiaa. Työuransa Ella on tehnyt liike-elämässä johtajan, myynti- ja markkinointipäällikön rooleissa. Hän on ollut kiinnostunut henkisyydestä jo nuoresta pitäen, mutta suurempi henkinen elämänmuutos käynnistyi 16 vuotta sitten.

VAPAA PÄÄSY. KAIKILLE AVOIN.

Ohjeet osallistumiseen

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Klikkaa alla olevaa linkkiä:
https://us02web.zoom.us/j/83048486262

Meeting ID: 830 4848 6262
Passcode: paranepian

Lisätiedot:
Ella Saarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.