Brahma Kumaris Bulevardi 9 A (2 krs.) Finland
HELSINKI: Hiljaisuuden aamupäivä

Maanantai 22.4 ( 2.pääsiäispäivä) klo10-13

 

Hiljaisuuden aamupäivä

 

Hiljaisuuden aamupäivä tarjoaa mahdollisuuden itsensä kuuntelemiseen ja vahvistamiseen. Aamupäivässä on kyse kiireettömyydestä ja tyyneydestä, mielen ja kielen hiljaisuudesta sekä sielun ja kehon rauhasta. Hiljainen mielentila ei tarkoita, ettei ajatuksia olisi lainkaan. Se tarkoittaa, että voimme luoda tarpeellisia, laadukkaita ja myönteisiä ajatuksia. Mieli, joka on keskittynyt ja hiljainen ajattelee selkeästi, jolloin hyvien ratkaisujen tekemisestä tulee helppoa. Sisäinen hiljaisuus vaikuttaa myös ihmissuhteisiimme - voimme kokea enemmän rakkaudellisuutta ja kykymme toimia rakentavasti ristiriitatilanteissa kehittyy. 

 

Hiljaisuuden aamupäivä tapahtuu täydellisessä hiljaisuudessa. Ohjeet päivänkulkuun lähetetään sähköpostitse ennen tapahtumaa, joten tarkistathan viimeistään päivää ennen, että olet saanut ohjeet sähköpostiisi.

 

Mikäli olet käynyt Raja jooga 1-meditaatiokurssin, voit ilmoittua suoraan tapahtumaan. Muussa tapauksessa, suosittelemme osallistumaan la 20.4. alkavalle meditaatiokurssille tai su 21.4. 17.30-18.30 järjestettävään tapahtuman orientaatiotuntiin.

 

Tapahtuma on maksuton, mutta ilmoittautuminen vaaditaan. Paikkoja on rajoitetusti. 

 

 

P. 040 045 4049

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.