Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Ajatuksen voima

AJATUKSEN VOIMA -LUENTO
Keskiviikkona 13.12. 18:00-19:30

”Olet mitä ajattelet” Tämä yksinkertainen mutta tosi väite osoittaa, että kaikki mitä sanomme, teemme tai tunnemme on lähtöisin mielestämme. Ihmismielen energia on maailmankaikkeuden suurimpia mutta vähiten ymmärrettyjä energianlähteitä. Kun ymmärrämme ja valjastamme tämän energian, meillä on onnen ja tyytyväisyyden avaimet ja myös eväät ihmissuhteidemme ja olosuhteidemme parantamiseen.
 

Luennolla opit perusasioita mielen toimintaan, ajatteluun ja tunteisiin liittyen ja saat vinkkejä miten pitää parempaa huolta omasta mielestäsi. Tule mukaan löytämään piilevät voimavarasi! Luento sisältää myös ohjatun meditaatioharjoituksen, joka rentouttaa sekä mieltä että kehoa.

Luento on maksuton ja avoin kaikille, aikaisempaa kokemusta ei vaadita!

Luennoitsija
Ella Saarinen on helsinkiläinen meditaatio-opettaja ja luennoitsija, joka on opiskellut myös elämäntaidonvalmentajaksi sekä ekspressiivistä taideterapiaa. Työuransa Ella on tehnyt liike-elämässä erilaisissa johtajan, myynti- ja markkinointipäällikön rooleissa. Hänen henkilökohtainen elämänmuutoksensa käynnistyi 16 vuotta sitten ja tänä päivänä syvällinen henkisyys ja sen arkipäivään lanseeraaminen on hänen suuri intohimonsa.

Osallistumislinkki Zoomiin:

https://us02web.zoom.us/j/86358188858

Meeting ID: 863 5818 8858
Passcode: keveys
 
Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta
 

Lisätiedot:

Ella Saarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., puh. 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.