Pääkirjasto Metso Pihlaja-sali
Pirkankatu 2
Finland
TAMPERE: Koe aito rauha

Maksuton meditatiivinen luento ke 21.12.18:00-19:30 Tampereen Metso -kirjastossa

Tervetuloa lataamaan akut ja rauhoittumaan joulunaikaa varten meditatiiviselle luennolle 'Koe aito rauha', joka pitää sisällään kokemuksellisia ohjattuja meditaatiohetkiä rauhasta. Anna itsellesi aikaa 1,5 tuntia joulukiireiden keskellä mielen selkeyttämiseen ja voimaannuttamiseen - ja mielesi jaksaa pysyä myönteisempänä ja rauhallisempana jouluhärdellin keskellä. 

"Sielun alkuperäinen uskonto on rauha. Jotta se voi kokea pitää ymmärtää olevansa sielu, jolla on väliaikainen ihmiskokemus maan päällä."

Luennoitsijasta
Ella Saarinen on MB elämäntaidonvalmentaja, Raja Jooga -meditaatiota opiskeleva ja opettava Helsingissä asuva keski-iän saavuttanut nainen. Työuransa Ella on tehnyt liike-elämässä erilaisissa johtajan, myynti- ja markkinointipäällikön rooleissa. Ellan henkilökohtainen elämänmuutos käynnistyi 15 vuotta sitten, ja tänä päivänä syvällinen henkisyys ja sen arkipäivään lanseeraaminen on hänen suuri intohimonsa.

Avoin kaikille. Vapaa pääsy.

Tapahtumapaikka: Pääkirjasto Metso, Pihlaja-sali

Lisätiedot: Ella Saarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.