Pääkirjasto Metso Pihlaja-sali
Pirkankatu 2
Finland
TAMPERE: Vapaudu egon kahleista

Maksuton henkisen hyvinvoinnin luento tiistaina 26.9. 18:00-19:30 Tampereen Metso -kirjastossa

Tervetuloa hyvän mielen luennolle, joka auttaa ymmärtämään selkeästi mikä ego on, miten sen tunnistaa ja miten egosta voi vapautua. Egosta vapautuminen voi olla taistelua ja kovaa työtä, tai sitten se voi tapahtua lempeästi viisaudella ja rakkaudella. Ohjelmaan sisältyy ohjattu meditaatio. 

"Ego on varjominä, joka erottaa meidät henkisestä yhteydestä itseemme, muihin ja Korkeimpaan. Nyt on aika palata ykseyteen, harmoniaan ja totuuteen siitä keitä me oikeasti olemme"

Luennoitsijasta
Ella Saarinen on MB elämäntaidonvalmentaja, Raja Jooga -meditaatiota opiskeleva ja opettava Helsingissä asuva keski-iän saavuttanut nainen. Työuransa Ella on tehnyt liike-elämässä erilaisissa johtajan, myynti- ja markkinointipäällikön rooleissa. Ellan henkilökohtainen elämänmuutos käynnistyi 15 vuotta sitten, ja tänä päivänä syvällinen henkisyys ja sen arkipäivään lanseeraaminen on hänen suuri intohimonsa.

Avoin kaikille. Vapaa pääsy.

Tapahtumapaikka: Pääkirjasto Metso, Pihlaja-sali

Lisätiedot: Ella Saarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.