Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Vapaudu korkeiden odotusten ikeestä

Henkisen hyvinvoinnin sunnuntai-luento
Vapaudu korkeiden odotusten ikeestä

Joskus asetamme valtavan korkeita odotuksia itseämme ja muita kohtaan. Monesti se, joka odottaa itseltään täydellisyyttä, odottaa sitä myös muilta. Tarkoitamme hyvää haluamalla parasta itsellemme ja muille, mutta keveyden ja iloisuuden sijaan alkaakin ahdistaa ja ‘pipo kiristää päätä’. Miten vapautua tästä noidankehästä? Miten korkeat odotukset vaikuttavat ihmissuhteisiimme? Onko mahdollista löytää rennompi ote elämään ja saavuttaa silti itsellensä asettamat tavoitteet?

Ella Saarinen on MB elämäntaidonvalmentaja, Raja Jooga -meditaatiota opiskeleva ja opettava Helsingissä asuva keski-iän saavuttanut nainen. Työuransa Ella on tehnyt liike-elämässä erilaisissa johtajan, myynti- ja markkinointipäällikön rooleissa. Ellan henkilökohtainen elämänmuutos käynnistyi 14 vuotta sitten, ja tänä päivänä syvällinen henkisyys ja sen arkipäivään lanseeraaminen on hänen suuri intohimonsa. 
Luento on maksuton ja avoin kaikille.  

Linkki luennolle:

https://us02web.zoom.us/j/86462711251

Passcode: rauha

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Joka sunnuntai 17:00-18:00 vaihtuva teema ja luennoitsija

Tämä luento on osa Sunnuntai-luentosarjaa. Käsittelemme erilaisia henkisen hyvinvoinnin teemoja suomalaisten meditaatio-opettajien sekä ulkomaalaisten tähtivieraiden ohjaamana. Sunnuntai-luentoihin kannattaa osallistua Zoomin kautta, jolloin voit valita ulkomaalaisen luennoitsijan kohdalla kuunteletko englantia vai tulkkausta suomen kielelle. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen nauhoitteena.

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Gitte Hulden 0400 45 40 49 tai Ella Saarinen 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.