Brahma Kumaris Bulevardi 9 A (2 krs.) Finland
HELSINKI: Raja Jooga I -meditaatiokurssi

Tervetuloa meditaatiokurssille Bulevardille!

Kurssi järjestetään tiistaisin 10.10. - 7.11. 18:00-19:30 (yhteensä 5 kertaa) KURSSI ON TÄYNNÄ, voit ilmoittautua varasijalle. 

Haluatko ymmärtää itseäsi syvällisemmin? Haluatko löytää uuden perspektiivin itseesi tai maailmaan? Mietitkö onko olemassa jokin meitä korkeampi voima?

Raja jooga -meditaatio on helppo ja kaikille avoin menetelmä itsensä kehittämiseen. Sen avulla on mahdollista löytää myös yhteys Korkeimpaan. Harjoittelun myötä saat kosketuksen sisäiseen rauhaan, rakennat harmoniset ihmissuhteet, saat energiaa työelämään ja rauhallisemmat yöunet.

Kurssi sopii kaikille - aloittelijoille tai kokeneemmille meditoijille, jotka haluavat löytää uutta näkökulmaa henkisiin harjoituksiinsa. Kurssilla käydään läpi Raja jooga -meditaation alkeet hyvin käytännönläheisellä ja yksinkertaisella tavalla. Kurssi sisältää teoriaa, keskustelua ja lyhyitä meditaatioharjoituksia. 

VAPAA PÄÄSY! Avoin kaikille.

Kurssilla käsiteltävät teemat:
- Ajatuksen voima
-Sielutietoisuus vs. kehotietoisuus
-Tietoisuuden osat: mieli, äly ja sanskarat
-Henkinen maailma vs. fyysinen maailma
-Yhteys Korkeimpaan

Lisätiedot:
Ella Saarinen, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. puh. +358 40 910 62 45

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.