-
Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Kohottavat Sunnuntai-luennot

Kohottavat henkisen hyvinvoinnin
SUNNUNTAI-LUENNOT

Jokaisena sunnuntaina on vaihtuva teema henkisen hyvinvoinnin saralta. Mukana suomalaisia meditaatio-opettajia ja ainakin kerran kuukaudessa vieraileva meditaatio-opettaja ulkomailta. Tällöin luentoa voi kuunnella Zoomissa joko englanniksi tai tulkkausta suomeksi. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen myös tallenteena.

Lukkoonlyödyt teemat:
10.1. Viggo Simonsen: Epävarmuudesta menestykseen
17.1. Henna Birgit: Rakkauden monet kasvot

Sunnuntai-luennot ovat joululomalla 27.12. Tammikuusta alkaen luennot ovat joka sunnuntai muutamia poikkeuksia lukuunottamatta.

Sunnuntai-luentojen tammikuun erityisvieras on Viggo Simonsen. Viggo on syntynyt Lontoossa ja asunut Tanskassa vuodesta 1967. Tällä hetkellä hän asuu Århusissa. Hänellä on fysiikan ja matematiikan tutkinto ja hän työskentelee Ericsonilla IT-alan tehtävissä. Viggo on harjoittanut meditaatiota ja ollut mukana Brahma Kumariksen toiminnassa mukana vuodesta 1985 lähtien. Hän vastaa Brahma Kumariksen toiminnasta Århusissa ja Länsi-Tanskassa.

Viggo on hyvin syvällinen ja voimakas joogi ja hänen huumorintajunsa levittää hyvää energiaa.

Luentoa voi kuunnella Zoomissa englanniksi tai tulkkausta suomenkielellä sekä Youtubessa englanniksi.

 

Linkki Sunnuntai-luentoihin:

 
Meeting ID: 864 6271 1251
Passcode: rauha
 
Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Gitte Hulden 0400 45 40 49 tai Ella Saarinen 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.