Brahma Kumaris Verkossa Finland
VERKOSSA: Kohottavat Sunnuntai-luennot

Kohottavat henkisen hyvinvoinnin
SUNNUNTAI-LUENNOT

Jokaisena sunnuntaina on vaihtuva teema henkisen hyvinvoinnin saralta. Mukana suomalaisia meditaatio-opettajia ja ainakin kerran kuukaudessa vieraileva meditaatio-opettaja ulkomailta. Tällöin luentoa voi kuunnella Zoomissa joko englanniksi tai tulkkausta suomeksi. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen myös tallenteena.

28.2. Itsekunnioitus - elämän välttämättömyys / Lotta Arbman
7.3. Kuinka pysyä vakaana kaaoksen keskellä? / Mani Modhwadia
 

Vapaa pääsy. Avoin kaikille.

Erityisvieraiden esittely:

Lotta Arbman on koordinoinut Brahma Kumariksen toimintaa Ruotsissa vuodesta 1988 lähtien ja toimii sihteerinä Spirit of Humanity -foorumissa, joka on globaali foorumi johtajille, jotka ovat motivoituneet inhimillisistä perusarvoista. Spirit of Humanity -foorumi järjestää säännöllisiä kokoontumisia Islannissa. Lotta osaa kunnioittaa itseään vertailematta itseään muihin ja iloita muiden menestyksestä. Itsekunnioitus kumpuaa sisäisestä turvallisuuden tunteesta, jonka ansiosta voi olla antelias, tyyni ja vakaa.

Sisar Mani Modhwadia on harjoittanut meditaatiota 40 vuoden ajan. Hän on omistautunut palvelemaan maailmaa rakkaudella ajatuksin, sanoin ja teoin. Tämä valovoimainen sisar on syntynyt Afrikassa intialaiseen perheeseen, mutta hän on asunut Englannissa jo parin vuosikymmenen ajan. Hän työskentelee yhtenä päämeditaatio-opettajista Brahma Kumaris henkisen maailman yliopiston Euroopan päämajassa Lontoossa. Linkki Sunnuntai-luentoihin:

 
Meeting ID: 864 6271 1251
Passcode: rauha
 
Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Gitte Hulden 0400 45 40 49 tai Ella Saarinen 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.