Kauppakeskus Redi / olohuone Hermannin rantatie 5 Finland
HELSINKI: Onnellisuuden tiede / Prashant Kakoday

Positiivisen ajattelun luento: Onnellisuuden tiede / Science of Happiness

Mitä onnellisuus oikeastaan on ja kuinka onnellisuutta voidaan radikaalisti edistää ulkoisista haasteista huolimatta? Maailman terveysjärjestö WHO on ennustanut, että vuoteen 2020 mennessä masennus on toiseksi suurin sairaus maailmassa. Alakulo, suru ja ärtyneisyys ovat myös esimerkkejä, joihin kaikkein tehokkaimpana ja miellyttävimpänä lääkkeenä onnellisuus voi toimia. Mutta mitä onnellisuus oikeastaan on ja kuinka voimme itse vaikuttaa sen lisäämiseen elämässämme?

Prashant Kakoday (MD) on Englannissa asuva kirurgi, ayurvedalääkäri ja meditaatio-opettaja. Hän lähestyy aihetta viisaalla, mutta huumorintajuisella tavalla, auttaen tunnistamaan piilevät syyt, jotka estävät meitä kokemasta onnellisuutta elämässämme. 

Tätä hyvänolon luentoa ei kannata jättää väliin! Avoin kaikille!

Kieli: englanti, tulkataan suomeksi. Vapaa pääsy!

Tapahtumapaikkana on kauppakeskus Redi Kalasatamassa! Olohuone sijaitsee Kalasataman REDIn toisessa kerroksessa osoitteessa Hermannin Rantatie 5 (Helsinki) Katso video miten löydät olohuoneeseen

 

Lisätiedot: 0400 45 40 49

 

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.