Lielahden kartano Tehdaskartanonkatu 38 Finland
RETRIITTI: Mielen tasapaino / Anna Doiliani

Anna Doilianin ohjaama retriitti Tampereella Lielahden kartanossa 24-25.11.2018

MIELEN TASAPAINO
Haastavissa elämäntilanteissa

Tuntuuko sinusta välillä, ettei rahkeet riitä? Onko mielessäsi joskus tunteiden pyörremyrsky? Pysähdy hetkeksi ja löydä tasapaino mieleesi ja sitä kautta elämääsi. Retriitti pitää sisällään luentoja ja ohjattuja meditaatioita jotka rauhoittavat mieltä.

Retriitti soveltuu kaikille ketkä kaipaavat muutosta elämäänsä tai haluavat tutustua itseensä syvemmin. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Pidempään henkisyyttä harjoittaneille tämä retriitti tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa syvemmälle kokemuksien tasolle. 

Retriitin ohjaa kreikkalainen Anna Doiliani, kokenut meditaatio-opettaja sekä kreikan kirjallisuuden, filosofian ja psykologian opettaja. Anna puhuu englantia, joka tulkataan suomeksi.

Aikataulu
La 10:00-17:00
Su 10:00-16:00

Huom! Retriitti on kaksipäiväinen ja edellyttää osallistumista kumpanakin päivänä.

Paikka
Lielahden kartano, Tehdaskartanonkatu 38, 33400 Tampere
Lue saapumisohje tästä.

Retriitti on maksuton, mutta ilmoittautuminen on pakollista. Vapaaehtoiset lahjoitukset otetaan kiitollisina vastaan!

Majoitus
Suosittelemme Hotelli Haapalinnaa, joka on 1,5 km päässä Lielahden kartanosta Pispalassa.

Soita ja varaa huone: 03-345 3335

Kannattaa varata huone hyvissä ajoin, sillä kyseessä on pieni hotelli ja se voi täyttyä nopeasti.

Ruokailut

Brahma Kumaris valmistaa yksinkertaista, mutta maukasta vegaanista kasvisruokaa retriitissä. Kumpanakin päivänä on lounas ja iltapäivällä kahvi/teetauko. 

Lisätietoa Anna Doilianista:

Anna Doiliani syntyi ja kouluttautui Kreikassa. Hän on humanisten tieteiden kandidaatti Ateenan yliopistosta. Ammatiltaan hän on kreikan kirjallisuuden, filosofian ja psykologian opettaja.

Anna etsi totuutta ja ihmiseleämän merkitystä koko elämänsä, joka johti hänet meditaation pariin vuonna 1987. Siitä lähtien hän on harjoittanut meditaatiota henkilökohtaisesti ja ollut mukana perustamassa Raja Jooga-meditaatiokeskuksia Kreikkaan ja Lähi-Itään.

Nykyään Anna toimii Brahma Kumaris -meditaatiokeskuksen johtajana Beirutissa, Libanonissa. Hän matkustelee ympäri maailmaa vetäen henkisen hyvinvoinnin seminaareja. Annan intohimo on tutkia ihmisen tietoisuuden syvyyksiä ja palvella maailmaa tuomalla parhaat piirteet esiin muista.

Lisätietoa Brahma Kumariksesta

BK on henkinen voittoa tavoittelematon henkinen järjestö, joka opettaa Raja Jooga-meditaatiota Helsingissä, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Pääkeskus sijaitsee Helsingissä. BK:n opetus on aina maksutonta, sillä henkinen tieto on jokaisen oikeus.

Toiminta perustuu vapaaehtoisiin lahjoituksiin. Lahjoittamalla autat henkistä tietoa levimään yhä useammalle henkilölle. Käytämme lahjoituksia mm. matkakuluihin, tapahtumien järjestämiseen, tilojen vuokraamiseen ja markkinointiin. BK:n opettajat ja muut järjestäjät ovat vapaaehtoistyöntekijöitä, joille ei makseta palkkaa

Vapaaehtoisen summan voi lahjoittaa retriitin aikana käteisellä lahjoituslaatikkoon tai tilille: Brahma Kumaris Finland FI30 1378 3000 2215 86. Kiitos tuestasi!

Lisätietoa Raja Jooga-filosofiasta

Sydämellisesti tervetuloa retriittiin!

Lisätiedot: Ella Saarinen, puh. 040 910 6245 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.