Meri-Karina Seiskarinkatu 35 Finland
Retriitti Turussa: Herätä korkeampi tietoisuutesi

Herätä korkeampi tietoisuutesi
Prashant Kakodayn vetämä retriitti Turussa 8. - 10.9.2017

Aikataulu
Pe klo 18-21
La klo 7.30-20.30 (iltapäivällä tauko)
Su klo 7.30-14

Haluatko oppia suhtautumaan elämän haasteisiin rakentavammin?

Tervetuloa henkisen hyvinvoinnin retriittiin Meri-Karinaan, jonka ohjaa Englannissa asuva meditaatio-opettaja ja ayurvedalääkäri Prashant Kakoday (MD). Hän on opiskellut Raja Jooga-filosofiaa 35 vuoden ajan ja hän johtaa BK Cambridgen toimintoja Englannissa.

Yksinkertaiset, helpot meditaatiot sekä mielenkiintoiset luennot auttavat Sinua näkemään itsesi uudesta perspektiivistä. Opit näkemään laajemman kokonaiskuvan ja suhtautumaan elämän haasteisiin rakentavammin.

Ohjelma soveltuu sekä vasta-alkajille että uudenlaista perspektiiviä henkisyyteen etsiville. Opetus on maksutonta. 

Kieli
Englanti, joka tulkataan suomeksi.

Majoitus 
Merikarina sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella (Helsingistä tai Tampereelta 170 km). Bussimatka Turun keskustasta kestää 20 minuuttia ja bussipysäkki löytyy Merikarinan parkkipaikalta. Saapumisohje.

Meri-Karina
Seiskarinkatu 35, Turku
www.meri-karina.fi, puh. 02 2657 666

Majoitushinnat
Majoitus kahden hengen huoneissa. 120€/hlö/2 yötä (sis. aamupalan)

VARAA HUONE PUHELIMITSE JA MAINITSE "RETRIITTI"


Ruokailut
Aamupala kuuluu majoituksen hintaan. Brahma Kumaris tarjoaa muut ruuat. Joogikokit valmistavat henkisyyttä tukevaa yksinkertaista, mutta maukasta kasvisruokaa (ei sipulia eikä kananmunaa). Gluteeniton ja vegaaninen vaihtoehto löytyy myös. Jos sinulla on muita allergioita niin otathan omat eväät mukaan.

Tarjolla on perjantaina illallinen. Lauantaina lounas, illallinen ja kahvi/tee+pikkunaposteltavaa tauolla. Sunnuntaina tauolla kahvi/tee+pikkunaposteltavaa ja lounas.

Kustannukset
Jokainen maksaa Meri-Karinaan yöpymisensä. Brahma Kumaris on henkinen järjestö, ja opetus on aina maksutonta. Toiminta pyörii yksityisten vapaaehtoisten lahjoitusten avulla, jotka otamme kiitollisena vastaan. Paikan päällä on lahjoituslaatikko, jonne voi lahjoittaa käteisellä sopivaksi katsomansa summan.

Kolme askelta ja olet valmis retriittiin:

1) Ilmoittaudu meille netin kautta.

2) Varaa huone hotellista puhelimitse, ei netin kautta. HUOM! Muista mainita, että olet tulossa Brahma Kumariksen retriittiin. 

3) Jos et ole käynyt Raja Jooga -kurssia, suosittelemme sen käymistä, silloin saat retriitistä suuremman hyödyn! Järjestämme kursseja Helsingissä, Turussa ja Oulussa. 

Kysyy lisää retriitistä: 
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.ris.org
040 910 6245 / 0400 45 40 49
opimeditoimaan.fi

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.