Brahma Kumaris Verkossa Finland
Mani Modhwadia: Kuinka pysyä vakaana kaaoksen keskellä?

Yli 40 vuotta maailmaa rakkaudella ajatuksin, sanoin ja teoin palvellut Sisar Mani Modhwadia:
KUINKA PYSYÄ VAKAANA KAAOKSEN KESKELLÄ?

Tiesitkö, että rauha on todellinen luonteesi ja vahvuutesi? Miten oppia suojelemaan sisäistä rauhaa niin, ettei ulkopuolisen maailman rauhattomuus häiritse sinua? Tarvitsemme henkistä ymmärrystä todellisesta luonteestamme ja kykyä kääntyä sisäänpäin, josta voimme ammentaa voimaa kohdata elämän vaikeudet ja haasteet.

Sisar Mani Modhwadia on harjoittanut meditaatiota yli 40 vuoden ajan. Tämä rakkaudellinen 'maailman äiti' ja valovoimainen sisar on syntynyt Afrikassa intialaiseen perheeseen, mutta hän on asunut Englannissa jo parin vuosikymmenen ajan. Hän työskentelee yhtenä päämeditaatio-opettajista Brahma Kumaris henkisen maailman yliopiston Euroopan päämajassa Lontoossa. 

Joka sunnuntai 17:00-18:00 vaihtuva teema ja luennoitsija
Tämä luento on osa Sunnuntai-luentosarjaa. Käsittelemme erilaisia henkisen hyvinvoinnin teemoja suomalaisten meditaatio-opettajien sekä ulkomaalaisten tähtivieraiden ohjaamana. Sunnuntai-luentoihin kannattaa osallistua Zoomin kautta, jolloin voit valita ulkomaalaisen luennoitsijan kohdalla kuunteletko englantia vai tulkkausta suomen kielelle. Luennot striimataan myös Youtubeen, josta niitä voi käydä katsomassa jälkikäteen nauhoitteena.

Vapaa pääsy. Avoin kaikille.

Linkki Sunnuntai-luentoihin:

 
Meeting ID: 864 6271 1251
Passcode: rauha

Voit osallistua luennolle helposti nettiselaimen kautta tietokoneella. Sinun ei tarvitse asentaa sovellusta. Jos haluat osallistua kännykällä tai tabletilla käythän lataamassa maksuttoman sovelluksen. Lue lisää: ohjeet etäohjelmiin liittymisestä ja osallistumisesta

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., Gitte Hulden 0400 45 40 49 tai Ella Saarinen 040 910 6245

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.