Positiivisen ajattelun kurssi

Mikäli koet että et ole valmis osallistumaan meditaatiokurssille mutta haluat oppia tuntemaan mieltäsi paremmin.

"Olet mitä ajattelet!"

Mikäli koet että et ole valmis osallistumaan meditaatiokurssille mutta haluat oppia tuntemaan mieltäsi paremmin, selkeyttää ymmärrystäsi ja oppia miten hallita ajatuksiasi Positiivisen ajattelun kurssi on sinua varten.

Tämä yksinkertainen mutta tosi väite osoittaa, että kaikki mitä sanomme, teemme tai tunnemme on lähtöisin mielestämme.

Ihmismielen energia on maailmankaikkeuden suurimpia mutta vähiten ymmärrettyjä energianlähteitä. Kun ymmärrämme ja valjastamme tämän energian, meillä on onnen ja tyytyväisyyden avaimet ja myös eväät ihmissuhteidemme ja olosuhteidemme parantamiseen.

Tee mielestäsi paras ystäväsi

Se, mitä ajattelen itsestäni ja kuinka käytän mieltäni, vaikuttaa suhteeseen sekä itseni että muiden kanssa. Luottamus, rakkaus, kunnioitus, ymmärrys ja toimiva vuorovaikutus luonnehtivat mitä tahansa hyvää suhdetta. Olenko hyvä ystävä ja kumppani itselleni?

Ajatukset ovat kuin siemeniä. Rakastavat ja onnelliset ajatukset tuottavat kauniita kukkia ja ravitsevia hedelmiä; tai ajatukset voivat olla ilkeitä ja masentuneita tuottaen kivuliaita okaita tai myrkyllisiä rikkaruohoja. Voimme olla oman elämämme ohjaksissa tuottamalla "hedelmiä", jotka ovat terveellisiä, kauniita ja ravitsevia ja jotka antavat meille eniten onnea ja tyytyväisyyttä.

Tavoite

Positiivisen ajattelun kurssin tavoite on antaa sinulle ymmärrystä ajatusten luonteesta. Opit menetelmiä olla positiivisempi ja rakentavampi kotona, työssä ja ihmissuhteissa. 
Käsiteltäviin aiheisiin sisältyy:

• Ymmärrä ajatuksen energiaa
• Opi tuntemaan mielen toimintaa
• Hallitse elämän kokemuksia
• Kehitä itseluottamusta
• Luo oma todellisuutesi
• Tee jokapäiväisestä elämästä positiivinen kokemus

Kurssia opetetaan pienissä ja suurissa ryhmissä. Jokainen kurssi koostuu neljästä tai viidestä oppitunnista. (Oppitunti kestää 1,5 - 2 tuntia). Paikoittain kurssi pidetään viikonloppuretriitin muodossa. Lisätietoja päivämääristä ja aikatauluista saat lähistölläsi sijaitsevasta keskuksesta