Pääkirjasto Metso, Kuusi-sali Pirkankatu 2 Finland
TAMPERE: Henkinen älykkyys - Prashant Kakoday

MAKSUTON henkisen hyvinvoinnin luento 'Henkinen älykkyys' Kirjastotalo Metsossa

Henkinen älykkyys mahdollistaa sen, että voimme nähdä suuremman kokonaisuuden, pysähtyä ennen kuin toimimme sekä oppia ja kasvaa vaikeuksien tai kärsimysten keskellä. Muutamat yksinkertaiset oivallukset tästä elämämme osa-alueesta johtavat selkeämpiin päätöksiin sekä monipuoliseen kehitykseen.

Lääkäri, ayurvedalääkäri Prashant Kakoday (MD), on harjoittanut ja opettanut meditaatiota 35 vuoden ajan. Hän on alunperin kotoisin Intiasta, Goalta, mutta asuu nykyään Englannissa, Cambridgessä. Hän luennoi ympäri maailmaa aiheista kuten Sielutietoisuus, Enkelimäinen tietoisuuden tila, Onnellisuuden tiede, Uusi tietoisuus ja Henkinen terveys. Hänen syvällinen, mutta käytännönläiheinen ja huumorintajuinen tyylinsä on inspiroinut kymmeniä tuhansia ihmisiä ympäri maailman.

Prashant Kakoday:

"Henkisesti älykäs näkee jokapäiväisen elämän ihmeenä, lahjana. Ilman henkistä älykkyyttä elämä tuntuu raskaalta ja stressaavalta."

Tule ja opi käytännölliset askeleet miten löytää piilossa oleva henkinen älykkyytesi!

Kieli: englanti, tulkkaus suomeksi

VAPAA PÄÄSY!

Lisätiedot: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 0400 45 40 49

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.