Tampere Pyynikki Pyynikki Finland
TAMPERE: Rohkeuden voima

8 HENKISTÄ VOIMAA - osa 7: Rohkeuden voima

Kahdeksan henkistä voimaa löytyy meiltä jokaisella, mutta niitä täytyy harjoitella jotta saamme voimat jokapäiväiseen arkeemme. Syksyn ja talven aikana käymme kaikki 8 voimaa läpi, jokaisella voimalla on oma workshoppinsa. Jokaiseen workshoppiin on erillinen ilmoittautumisensa, voit osallistua yhteen - tai vaikka kaikkiin.

Workshop pitää sisällään teoria-osuuden, keskustelua ja ohjatun meditaation. Mukaan voi osallistua jokainen itsensä kehittämisestä kiinnostunut. Otathan mukaan avoimen mielen ja muistiinpanovälineet.

Rohkeuden voima tarkoittaa sitä, että on voimaa kohdata elämän ongelmia ja vaikeuksia. Tämä voima kehittyy meditaation myötä, koska koemme rauhan luoteemme ja saamme etäisyyttä fyysisen kehomme tietoisuuteen. Voimme nähdä ongelmien ja vaikeuksien yli ja löytää positiivisen puolen siitäkin, mikä näyttää täysin negatiiviselta - tämä antaa voimaa kohdata vaikeuksia.

Lopulta kysymys ei olekaan tilanteiden ja konfliktien kohtaamisesta vaan siitä, että uskallamme kohdata sisällämme sen mikä aiheuttaa negatiivisen suhtautumisemme vaikeisiin tilanteisiin. Ulkoisista vaikeuksista on helppoa oppia pääsemään yli kohtaamalla omat negatiiviset ajatusmallimme ja tapamme.

VAPAA PÄÄSY. 1-2 päivän sisällä ilmoittautumisesta saat sähköpostitse saapumisohjeet Pyynikille. 

8 HENKISTÄ VOIMAA

1) Sisäänpäin kääntymisen voima
2) Irti päästämisen voima
3) Sietokyvyn voima
4) Rakkauden voima
5) Erottelukyvyn voima
6) Päättämisen voima
7) Rohkeuden voima
8) Yhteistyön voima

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.