Tampere Pyynikki Pyynikki Finland
TAMPERE: Erottelukyvyn voima -workshop

8 HENKISTÄ VOIMAA - osa 5: Erottelukyvyn voima

Kahdeksan henkistä voimaa löytyy meiltä jokaisella, mutta niitä täytyy harjoitella jotta saamme voimat jokapäiväiseen arkeemme. Syksyn ja talven aikana käymme kaikki 8 voimaa läpi, jokaisella voimalla on oma workshoppinsa. Jokaiseen workshoppiin on erillinen ilmoittautumisensa, voit osallistua yhteen - tai vaikka kaikkiin.

Workshop pitää sisällään teoria-osuuden, keskustelua ja ohjatun meditaation. Mukaan voi osallistua jokainen itsensä kehittämisestä kiinnostunut. Otathan mukaan avoimen mielen ja muistiinpanovälineet.

Erottelukyvyn voima tarkoittaa sitä, että erottaa oikean väärästä, hyvän pahasta. Vaikka luulisi, että se on helppoa, ilman erottelukyvyn voimaa se ei ole. Kun meillä on tämä voima käytössämme osaamme arvostaa omia ja toistemme puhtaita ajatuksia, sanoja ja tekoja. Samalla tavoin kuin jalokivikauppias osaa erottaa aidot jalokivet väärennettyjen joukosta meidänkin tulee osata erottaa puhtaat, positiiviset ajatukset ja oppia hylkäämään vahingolliset negatiiviset ajatukset. Juuri negatiiviset ajatukset sumentavat todellisen erottelukyvyn, meditaation avulla opit ajattelemaan oikein.

VAPAA PÄÄSY. 1-2 päivän sisällä ilmoittautumisesta saat sähköpostitse saapumisohjeet Pyynikille.

8 HENKISTÄ VOIMAA

1) Sisäänpäin kääntymisen voima
2) Irti päästämisen voima
3) Sietokyvyn voima
4) Rakkauden voima
5) Erottelukyvyn voima
6) Päättämisen voima
7) Rohkeuden voima
8) Yhteistyön voima

Your Personal Data. All information supplied will be treated in strict confidence and in accordance with the Data Protection Act 1998.